Επιστροφές

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

Εξαιτίας της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών αυτούς τους ‘δύσκολους καιρούς’, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με ορισμένα προϊόντα. Γίνεται προσπάθεια μέσω των αναλυτικών περιγραφών έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα ερωτήματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

Σε κάθε περιπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την καλύτερη διευθέτηση του ζητήματος.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ή DOA (Ελαττωματικό κατά την Παραλαβή)

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα της υπαναχώρησης από την αγορά λόγω μεταμέλειας και επιστροφής του εμπορεύματος που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όμως υποχρεούται εξ’ ολοκλήρου με δικά του έξοδα μεταφοράς να ολοκληρώσει την επιστροφή του εμπορεύματος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του.

Για να γίνει δεκτή από το κατάστημα η επιστροφή πρέπει το εμπόρευμα να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παρέλαβε ο πελάτης, με όλη τη συσκευασία του σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, και να παρουσιάσει μαζί με αυτό το νόμιμο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο). Διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνει δεκτή.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πιστώνεται ο τραπεζικός λογαριασμός που μας υποδείκνύετε κατά τη διαδιακασία επιστροφής και oλοκληρώνεται μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραλαβής των επεστραμένων εμπορευμάτων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές:

  1. Σε κάθε περίπτωση που με ευθύνη του dealove.gr  παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παράγγειλε ο πελάτης.
  2. Στην περίπτωση που υπάρχει ελαττωματικό προϊόν. Επιστροφές γίνονται εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν φθορές και αλλοιώσεις και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.). Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, ο πελάτης θα πιστώνεται το αντίστοιχο χρηματικό ποσό. Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, και θα επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.

-ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Εφόσον το προϊόν κριθεί κατάλληλο για επιστροφή, θα γίνεται πίστωση του προϊόντος εντός 5 ημερών.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος για αντικατάσταση με άλλο, τότε εφόσον γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος και αποδειχτεί η καλή του κατάσταση, τότε γίνεται αποστολή του προϊόντος αντικατάστασης στο χώρο πελάτη με 3 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση πάντως η παραλαβή του από το κατάστημα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το DEALOVE.GR έχει το δικαίωμα να καταργήσει ή να μεταβάλλει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους αντίστοιχους νέους ή τροποποιημένους όρους προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή όταν το DEALOVE.GR κατά την απόλυτη κρίση του θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, τότε διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή προϊόντος, ακόμα και αν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις και όροι.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και ως εκ τούτου θεωρηθεί ακατάλληλο για επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο. Τα έξοδα επιστροφής είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.