Τρόποι Αποστολής

           
1] Παραλαβή από το κατάστημα χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Παρακαλούμε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210-9524883 πριν την επίσκεψή σας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση όμως, ενθαρύνουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας με την οποία μπορείτε εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα να κάνετε κράτηση προϊόντων και να δηλώσετε ‘Παραλαβή από το κατάστημα’.


2] Αποστολή με ACS Courier, με τις ακόλουθες χρεώσεις μεταφορικών:

α. ΑΤΤΙΚΗ

ΔΕΜΑ / ΚΙΛΑΤΙΜΗ (συμπεριλ. ΦΠΑ 24%)
Δέμα έως 1 κιλό3,20 €
Κάθε επιπλέον κιλό1,10 €
Μέγιστο Βάρος20 Κιλά
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ2,50 €

β. ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΜΑ / ΚΙΛΑΤΙΜΗ (συμπεριλ. ΦΠΑ 24%) 
Δέμα έως 1 κιλό3,70 €
Κάθε επιπλέον κιλό1,30 €
Μέγιστο Βάρος30 Κιλά
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ2,50 €

γ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Πραγματοποιούμε αποστολές και στο εξωτερικό μέσω ACS Courier. Παρακαλώ πριν από την παραγγελία καλέστε μας στο 210.9524883 για να ενημερωθείτε για το κόστος και το χρόνο παράδοσης. Γλώσσες ομιλίας Αγγλικά και Γαλλικά.


3] Αποστολή με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα για ογκώδη ή βαριά δέματα.
Συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία για όλους τους προορισμούς ανά την Ελλάδα.
Για αποστολή ογκώδους αποστολής προτείνουμε να μας καλέσετε πριν την παραγγελία στο 210.9524883 για να βρούμε την πιό συμφέρουσα επιλογή για εσάς.
Προσοχή: Με μεταφορική, η παράδοση γίνεται εντός πεζοδρομείου. Για μεταφορά σε όροφο, σας προτείνουμε να συνεννοηθείτε με τον ευγενικό μεταφορέα την ημέρα της παράδοσης και να ρωτήσετε το επιπλέον κόστος.

                                                     ———————

Σημαντικές Πληροφορίες

α. Η παραγγελία σας αποστέλλεται την ίδια εργάσιμη ημέρα εάν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Στην αντίθετη περίπτωση απαιτούνται 1-3 ημέρες μέχρι να παραλάβουμε τα προϊόντα από τους προμηθευτές μας, εκτός και αν αναγράφεται κάποιο άλλο διάστημα π.χ. 4-10 ημέρες. Μόλις συλλεχθούν όλα τα αντικείμενα μιας παραγγελίας, αυτή αποστέλλεται την ίδια εργάσιμη ημέρα.

β. Σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά ζητάμε τη κατανόηση σας σε περίπτωση που υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στην αποστολή. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για να σας διευκολύνουμε.