Τρόποι Πληρωμής

1. Κατάθεση σε τράπεζα
Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω τράπεζες.
Κατόπιν επικοινωνείστε μαζί μας για να συνεννοηθούμε για τα επόμενα βήματα.

α. EUROBANK
GR5902602550000310200995181

β. ALPHA BANK
GR8701401370137002371002774

-Δικαιούχος:  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΪΛΟΣ

Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή  

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει σε άλλη τράπεζα και προκύπτουν επιπρόσθετα έξοδα, αυτά είναι ευθύνη του αγοραστή. Παρακαλώ δηλώστε ότι χρεώνεστε εσείς τα έξοδα (OUR) , μη χρησιμοποιείτε την ένδειξη: χρέωση εξόδων από κοινού (SHA).

Αν μετά την πάροδο 5 εργάσιμων ημερών δεν εμφανίζεται η κατάθεση, τότε η παραγγελία αυτοδικαίως ακυρώνεται.

2. Πληρωμή online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (dealove.gr)
Ο πιο εύκολος και διαδεδομένος τρόπος. Καλύπτουμε σχεδόν όλες τα είδη χρεωστικών-πιστωτικών καρτών και e-wallets, όπως είναι: VISA, Mastercard, Maestro, Stripe, Paypal, κ.α. Το κατάστημα διαθέτει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφαλεια συναλλαγών μέσω πρωτοκόλλου force SSL/HTTPS και πιστοποιητικού Let’s Encrypt SSL. Με αυτό οι πληροφορίες μεταξύ χρήστη και αγοραστή μεταδίδονται κρυπτογραφημένες έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει ή υποκλέψει.

3. Paypal – Viva Payment
Οι γνωστοί και υπέροχοι τρόποι πληρωμής που δε χρειάζονται συστάσεις. Αν έχετε λογαριασμό αισθανθείτε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε. Αν πάλι δεν έχετε, η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι εύκολη και δωρεάν. Για το Paypal, απλά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα paypal.gr και θα βρείτε πλήρεις οδηγίες στα ελληνικά. Για τους δύο αυτούς τρόπους πληρωμής υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση 0,5% επί του συνόλου των αγορών.

4. Μετρητά στο κατάστημα
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στην έδρα μας και να παραλάβετε τα προϊόντα από εδώ ή στο χώρο σας (μέθοδο αντικαταβολής μέσω κούριερ). Στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι βάσει νόμου από 1/1/17, όλες οι συναλλαγές αξίας άνω των 500 ευρώ, πρέπει να πληρώνονται αποκλειστικά μέσω κάρτας ή τραπεζικού εμβάσματος, και όχι μετρητά.

5. Με μετρητά στο χώρο σας – Αντικαταβολή.
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο χώρο σας κατά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας (πχ επισκευή H/Y) ή την παραλαβή των προϊόντων (αντικαταβολή).
Επιλέξτε αντικαταβολή και στις περιπτώσεις επισκευής, σεμιναρίου, μαθήματος, εγκατάστασης Η/Υ, διάγνωσης βλάβης κτλ.
Οι τιμές υπηρεσιών μεταφοράς που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.


—————————————-
Με εκτίμηση η ομάδα του Dealove